Beheer

Netwerkbeheer / Detacherings contract

 

Een Netwerkbeheer of Detacherings contract voorziet in het beheer van het netwerk voor een vast aantal uren per maand. Op vooraf vastgelegde dagen komt een van onze netwerkbeheerders bij u op lokatie die volgens een vast omlijnd programma uw netwerk beheert en zijn bevindingen en acties aan u rapporteert.

 

Remote Support contract

 

Remote Netwerk Support is het beheer van geïmplementeerde netwerken en de daarbij horende netwerkdienstverlening. Remote Netwerk Support bestaat uit het op afstand beheren van uw bedrijfsnetwerk. Dit kan op basis van 1e lijns gebruikersondersteuning bestaande uit telefonische vragen over opstart problemen, printproblemen, netwerkconnectie, internet/email vragen. De 1e lijns ondersteuning kan alleen plaatsvinden op basis van Remote beheer.
DZ Software & Consultancy BV moet dus kunnen “meekijken” met de eindgebruiker en is een additionele module op de 2de lijns ondersteuning.

 

2e lijns Preventief / Correctief (SLA of Remote)

 

Deze service betreft het preventief onderhouden van computer systemen en netwerken. DZ Software & Consultancy BV zal zowel remote als on-site beheer plegen. Correctief beheer zal er worden gepleegd op basis van remote of on-site na melding van storing.

 

 

Terug naar dienstenoverzicht.